Kypärät

Pelaajan kypärät. Jääkiekkokypärät aloittelijasta vaativampaan makuun. Laajasta valikoimastamme löydät samat kypärät kuin NHL-pelaajilla juniorin ensimmäisestä kypärästä lähtien. Aivojen ja päänsuojaus on tärkeä osa, jossa ei tule tehdä kompromisseja, erityisesti kun pelivuosia tulee lisää ja peli kovenee. Tarjoamme sinulle viimeisintä teknologiaa hyödyntävät kypärät merkeiltä: Bauer, CCM, True ja Warrior.

JÄÄKIEKKOILIJAN TURVALLISUUS ON PÄÄASIA

Jääkiekkoilijoiden turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja jääkiekkokypärä on keskeisen tärkeä suojavaruste päähän kohdistuvia iskuja vastaan. Jääkiekossa nopeudet ovat korkeat, ja kontaktit ovat osa peliä, mikä lisää loukkaantumisriskiä. Kaatumiset jäähän, törmäykset toisten pelaajien tai kaukalon laitojen kanssa sekä kovat mailojen tai kiekon iskut voivat aiheuttaa vakavia iskuja pelaajan päähän. Siksi on elintärkeää käyttää korkealaatuista ja turvallista jääkiekkokypärää, joka tarjoaa kokonaisvaltaista suojaa. Jokaisella on vain yhdet aivot.

Team Sportia 10 monipuolisesta valikoimasta löydät parhaat jääkiekkokypärät aikuisille ja lapsille. Tarjoamme markkinoiden uusimpia teknologioita hyödyntäviä ja laadukkaita kypäriä, jotka täyttävät turvallisuusstandardit sekä tarjoavat luotettavaa suojaa jääkiekkoa pelatessa. Voit tutustua valikoimaamme joko paikan päällä myymälässämme tai tilata haluamasi kypärän kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

JÄÄKIEKKOKYPÄRÄN KOKO

Valitessasi jääkiekkokypärää on tärkeää kiinnittää huomiota oikeaan kokoon. Laadukas kypärä suojaa päätä sekä kovan ulkokuoren että sisäisten pehmusteiden avulla. Kypäriä on saatavilla eri kokoisina, ja säädettävät leukahihnat mahdollistavat lisäsäädön istuvuuden parantamiseksi. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että kypärä on oikean kokoinen, jotta se toimii tehokkaasti ja tarjota suojan iskuilta. Liian suuri kypärä voi valua silmille, kun taas liian pieni kypärä tuntuu epämukavalta. Kummassakin tapauksessa kypärän suojaustehokkuus kärsii. Kypärän tulee olla napakka ja ottaa isku vastaan ennen kuin aivosi liikahtavat ja ottavat sen vastaan.

Panosta pään turvallisuuteen ja valitse luotettava jääkiekkokypärä Team Sportia 10:n valikoimasta. Meillä on jääkiekon johtavat merkit, jotka täyttävät korkeimmat turvallisuusvaatimukset ja ovat hyväksyttyjä kaikissa sarjoissa ammattilaistasolle NHL-kentille asti. Jääkiekkokypärä on investointi pelaajan hyvinvointiin ja pitkäaikaiseen turvallisuuteen jäällä. Tilaa jääkiekkokypäräsi jo tänään, ja varmista, että olet valmiina kohtaamaan haasteet ja nauttimaan jääkiekosta täysin turvallisin mielin.

 

JÄÄKIEKKOKYPÄRÄ VALIKOIMAMME

Löydät meiltä maailman käytetyimmät ja uusimmat mallit merkeiltä: BAUER, CCM, WARRIOR ja TRUE.   Meiltä kypärät ristikoilla sekä ilman. Meiltä myös visiirit, erilaiset ristikot tai kokovisiirit sekä kypärien varaosat. Tervetuloa valitsemaan sinulle sopiva kypärä tai siihen lisäosia tai varaosia.