Mailat

Jääkiekon pelaajan mailat. Pelaajan mailat aloittelijasta ammattipelaajaan ja kaikille siltä väliltä. Löydä oikea mailan kick-point ja lapamalli juuri sinun pelityyliisi. Mailat merkeiltä: BAUER, CCM, True sekä Warrior. Meiltä löydät parhaat mailat jääkiekon harrastamiseen tai pelaamiseen. Jääkiekkomailat. Mikäli jotain mailaa tai lapaa ei löydy tai mietit custom mailan tekemistä. Soita tai laita mailia, niin autamme sinulle juuri oikeat mailat vuosien kokemuksella.

JÄÄKIEKKOMAILAT

Jääkiekkomailat Team Sportia 10:stä! Valitse valikoimastamme juuri sinulle sopivin jääkiekkomaila. Meiltä löytyy oikea maila aloittelijasta ammattilaiseen. Meidän kauttamme on myös mahdollista tilata custom-mailoja merkeiltä Bauer, CCM ja Warrior.

JOKAISELLE SOPIVA MAILA

Komposiittimailojen kevyt, tasapainoinen ja nopea rakenne antaa lisää tarkkuutta ja voimaa laukauksiin. Mailan jäykkyys ja lapa ovat tärkeä valintaan vaikuttava tekijä. Pidempi ja voimakkaampi pelaaja tarvitsee jäykemmän mailan kuin pienikokoinen ja vielä kehittyvä pelaaja. Liian jäykkä tai joustava lätkämaila ei auta saamaan mailasta kaikkea hyötyä. Mailan oikea taipumakohta eli kick-point on myös tärkeä osa mailan valintaa, jotta mailasta saadaan kaikki irti kaukalossa. Tilaa jääkiekkomaila jo tänään Team Sportia 10:n verkkokaupasta pysyvästi edulliseen hintaan!

MAILOJEN KICK POINT ELI TAIPUMAKOHTA

BAUER VAPOR- ja AG5NT -sarjan mailat ovat ”nilkkataipuisia” mailoja eli puhutaan low kick point -mailasta. Samaan kategoriaan osuu CCM RIBCOR -sarjan mailat, Warrior Covert-sarjan mailat sekä TRUE HAZRDUS -sarjan mailat. Low kick point -maila onkin osuva valinta nopeisiin laukauksiin ja one-timereihin. Laukaus lähtee räjähdysmäisen nopeasti lavasta ja mailan nilkka toimii jo kuin esiladattu ase, josta kiekko on valmis lähtemään salaman nopeasti.

Mid kick point -mailoja eli varren keskellä sijaitsevan taipumakohdan mailoja ovat BAUER NEXUS -sarjan mailat, CCM TACKS -sarjan mailat, WARRIOR NOVIUM -sarjan mailat sekä TRUE CATALYST -sarjan mailat. Nämä mailat ovat ns. voimakkaiden laukausten ystäville, jotka haluavat saada kaiken irti lämäreistä ja kovista laukauksistaan. Tällä varsitaipumalla saadaan mailan varsi joustamaan maksimaalisesti ja isoimmalta alueelta.

Hybrid kick point -mailat ovat taas suunniteltu nopeaan ja moderniin peliin tarjoten vakaan ja nopean mailan, jonka taipumassa koitetaan saada molemman low kick point ja mid kick point -mailan parhaimmat puolet esiin. Tämä onkin uusin ja todella suosiotaan viime vuosina kasvattanut taipumakohta pelin bauhdin lisääntyessä. Hybrid kick point -mailoja ovat CCM JETSPEED -sarjan mailat sekä WARRIOR ALPHA -sarjan mailat.

Valikoimistamme löytyy taatusti  jokaiselle oma mailavalinta.