Info

Täyden 10 jääurheiluliike

Team Sportia 10 on vuonna 1984 perustettu jääurheiluliike. Tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota laadukasta ja ammattitaitoista palvelua laajalle asiakaskunnalle aina junnuista kiekkoammattilaisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työtään jokaista asiakasta varten ja haluammekin tarjota kaikin puolin kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja tukemaan asiakkaan ostopäätöstä sopivien jääkiekko- sekä taitoluisteluvarusteiden löytämiseksi. Huoltopalvelumme avulla varusteet pysyvät kunnossa ja maksimoimme asianmukaisella huollolla niiden käyttöikää. Huoltopuolella emme ole vielä tähän päivään asti törmänneet asiaan, jota emme olisi saaneet ratkaistua.

Yhteistyö jääurheiluseurojen kanssa on osa meitä ja olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota osaamistamme sekä harrastajille että kilpaurheilijoille. Mitä ikinä tulee mieleesi varusteiden ja välineiden huoltamisen suhteen, osaamme palvella sinua!

Meille löytää helposti

Löydät liikkeemme osoitteesta Sammonkatu 60, samasta rakennuksesta, jossa toimii Kalevan S-Market.

Voit hakea ajo-ohjeet Google Maps -karttasovelluksesta “Sportia 10, Tampere” -haulla. Applen Kartat-sovellukseen suosittelemme laittamaan hakuosoitteeksi “Sarvijaakonkatu 15”, jonka myötä löydätkin jo kylttiopastukset liikkeeseemme.

Tervetuloa täyden kympin kauppaan!

Yhteystiedot

Team Sportia 10
Jääkiekkokauppa Tampere Oy

Sammonkatu 60, 33540 Tampere

Puh. (03) 225 0000
Sähköposti: info@sportia-10.fi

www.sportia-10.fi

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna:
Ma–pe 11–19
La 9–16
Sunnuntaisin suljettu.

Ensiluokkainen palvelu
Monipuoliset maksutavat
Nopeat toimitusajat
14 päivän vaihto- ja palautusoikeus