Toimitusehdot

Sportia-10.fi verkkokaupan ja Sportia 10 Oy:n toimitustavat ja toimitusohjeet sekä maksaminen

Tässä kerrotaan Sportia-10.fi verkkokaupan toimitusehdoista. Toimitusehdoissa on tietoa verkkokaupan tilaamisesta, toimitusehdoista, toimitustavoista sekä maksamisesta.

Yleistä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sekä toimitusehtojen muutoksiin. Tässä infossa olevat hinnat ja toimitustavat ovat voimassa vain Suomeen toimitetuille tilauksille. Toimitamme tuotteita kaikkialle maailmaan, mutta asiakkaan pitää tilata tuotteet tilauslomakkeella. Saatuamme tilauksen, vahvistamme toimitusajan ja toimitushinnan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

Meillä on Suomen laajin valikoima jääkiekkovarusteita, mutta aina välillä voi olla jokin malli, koko tai väri loppu. Älä epäröi ottaa yhteyttä tällaisessa tapauksessa, niin yritämme hankkia sinulle kysymäsi tuotteen.

Haluamme palvella sinua myös pienissä asioissa, esim kypärän ruuveja lähetämme kirjekuoressa ympäri Suomea.

Sportia 10 varaa itselleen oikeudet olla toimittamatta tuotetta, mikäli tuotteen hinta on ollut teknisen häiriön, inhimillisen erehdyksen tai painovirheen vuoksi virheellinen tai varastosaldo on ollut asiakkaan tehdessä tilausta jostain syystä virheellinen ja tuote on esim. loppuunmyyty. Näissä tilanteissa järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, vaikka tuotetta ei olisikaan saatavilla. Tällaisissa tapauksissa otamme asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman nopeasti antaen asiakkaalle mahdollisuuden peruuttaa tilaus tai tarjoamme virheellisen varastosaldon vuoksi korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen on saatavilla.

Tilaaminen ja maksaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan sivuilta ja ne maksetaan ostoskorin kautta. Mikäli kysymyksessä on joukkue tai seuratilaus, ota yhteyttä tilauslomakkeen kautta.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksunpalvelutarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskutositteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7)yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten normaali verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Mikäli olet tilannut tilauslomakkeella tuotteita joita meillä juuri nyt ei ole, vahvistamme toimitusajan sinulle kahden vuorokauden kuluessa. Mikäli sinulla on kiirellinen tilaus ota yhteyttä puh 03-2250000 tai s-posti hiitela@sportia-10.com.

Toimitushinnat

Toimituskulut alle 200 euron toimituksille on 7,00. Yli 200 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti. Mikäli sinulla on jokin erityisen pieni tilaus, esim kypärän ruuvi ota meihin yhteyttä tilauslomakkeen kautta niin sovimme maksutavan.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteita Suomeen sekä Postin ja Matkahuollon kautta. Asiakas voi tilausta tehdessään valita mieleisensä toimitustavan. Posti ja matkahuolto lupaavat toimittaa lähetykset suurimpaan osaan Suomea lähetyspäivää seuraavan vuorokauden aikana. Verkkokaupasta ostaminen mahdollistaa myös tavaran noudon liikkeestämme aukioloaikana (ark 11-19 ja la 9-16)

Palautukset

Sinulla on tilaamillasi tuotteilla Suomen kuluttajansuojalain mukainen14 päivän vaihto ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottopäivästä lukien. Palautettujen tuotteiden pitää olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Asiakkaalle erikseen tehdyillä Customoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa, palauttaa tai hänellä on reklamoitavaa tuotteesta, hänen pitää olla ensin yhteydessä liikkeeseen puh. 03-2250000 tai s-posti info@sportia-10.fi. Näin toimien vaihto ja palautus on asiakkaalle ilmainen.

Ensiluokkainen palvelu
Monipuoliset maksutavat
Nopeat toimitusajat
14 päivän vaihto- ja palautusoikeus