Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

 

Rekisterinpitäjä

Jääkiekkokauppa Tampere oy (Y-tunnus 0349310-3)

Sammonkatu 60

33540 Tampere Suomi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jarmo Rantanen

Puhelin 03-2250000

Sähköposti info@sportia-10.fi

Rekisterin nimi

Sportia-10.fi verkkokaupan asiakasrekisteri.

 

Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Henkilö on rekisteröitynyt Sportia-10.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Sportia-10.fi verkkokaupasta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus on Sportia-10.fi verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi , käsittely ja lähettäminen. Tietoja voidaan käyttää Sportia-10.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, markkinointiin sekä tilastointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisteriä voidaan käyttää myös lähetysten seurantaan sekä kadonneitten pakettien etsintään.

 

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot:

 

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Sportia-10.fi verkkokaupan ulkopuolelle.

Asiakkaan henkilötiedot poistetaan rekisteristä, asiakkaan niin vaatiessa.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille lukuunottamatta tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Rekisteri sijaitsee Sportia-10.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.

Ostoskori
Ostoskori on tyhjä
Tuotteet ostoskorissasi:
  • Ostoskori on tyhjä